Tuotteet

Trumetarin tilalla viljellään seuraavia lajikkeita

KIINTEÄT

Kiinteä peruna on hyvin koossa pysyvä. Sopii laatikkoruokiin, keittoihin kuutioiksi, keitinperunaksi ja salaatteihin.

Velox_peruna_Trumetarin_tila

Velox: Aikainen kesäperunalajikkeemme.

Velox on ollut pitkään suosittu satokauden alussa.

 

 

 

 

colomba_peruna_Trumetarin_tilaColomba: Kiinteä lajike. Malloltaan kuitenkin sellainen, että Colomba sopii yleisperunaksi.

Trumetarilla Colombaa viljellään kesäperunana, joten lajike on kaupassa myynnissä vain kesällä.

 

 

annabelle_peruna_Trumetarin_tilaAnnabelle: Kiinteä lajike. Annabellen suosio perustuu ennen kaikkea sen erityiseen, ”kermaisen pehmeään” perunan makuun. Tummankeltainen malto pysyy keitettäessä täydellisesti koossa.

Trumetarilla Annabelle on kesän herkku, jota on tarjolla suoraan nostosta aina syksyllä varastokauden alkuun. Huomaa myös Annabellen mukulan erottuva muoto!

 

 

YLEISLAJIKKEET

Yleislajikkeita on Trumetarilla viljelyssä useita. Yleislajikkeita yhdistää mielestämme lajikkeiden monikäyttöisyys ruokaa valmistettaessa.

marabel_peruna_Trumetarin_tilaMarabel: Marabel on keltamaltoinen, hyvän makuinen lajike. Marabel on keittotyypiltään kiinteämaltoinen yleisperuna, mutta se sopii myös jopa muusiperunaksi.

Trumetarilla Marabel on myynnissä syyskaudella aina jouluun asti.

 

 

noblesse_peruna_Trumetarin_tilaNoblesse: Uutuuslajikkeemme! Noblesse on pyöreä, keltamaltoinen yleisperuna, josta odotamme paljon. uutuuslajikkeena viljelyssä tilallamme kesällä 2016.

 

 

 

 

nicola_peruna_Trumetarin_tilaNicola: Nicola on ollut viljelyssä Trumetarilla jo vuosia, todellinen perinnelajike!

Nicola viljellään Trumetarilla yleisperunaksi, jota saamme toimituksiin talven jo tehdessä tuloaan.  Nicola tulee kauppoihin vasta silloin, kun lajikkeen kuori on vakiintunut varastoinnissa. Nicola sopii kaikkiin ruokiin, joissa tarvitaan koossapysyvää perunaa.

 

 

musica_peruna_Trumetarin_tilaMusica: Keltamaltoinen, hyvänmakuinen lajike. Trumetarilta Musica on usein myynnissä kevättalvella, koska lajike oikein varastoituna säilyy pitkälle kevääseen itämättä.

 

 

 

 

JAUHOISET LAJIKKEET

Jauhoiset lajikkeet sopivat korkean tärkkelyspitoisuutensa vuoksi hyvin esimerkiksi perunamuusiin.


jelly_jauhoinen_peruna_trumetarin_tilaJelly:
Kookasmukulainen, keltamaltoinen Jelly on myös yleisperunalajike, mutta soveltuu erinomaisesti vaikkapa muusiin. Monipuolinen, maukas lajike!

 

 

 

 

challenger_jauhoinen_peruna_trumetarin_tilaChallenger: tai tuttavallisemmin CALLE.  Trumetarin Calle on sopivan jauhoinen, ei liian herkkä rikkikiehumiselle. Pakkaamme Callen keltaiseen yleisperunapussiin.  Suosittelemme!

 

 

 

afra_jauhoinen_peruna_trumetarin_tilaAfra: Tällä hetkellä jauhoisin lajikkeemme. Afra tuli viljelyyn Trumetarille uutuuslajikkeena kesällä 2016. Afran tärkkelyspitoisuus on ruokaperunalajikkeistamme korkein, eli suosittelemme Afraa mm. muusiin.

 

 

 

Perunan pakkauskoot

Peruna pakataan myyntipakkauksiin, joiden koko on:

  • 2 kg, 5 kg, 10 kg. pussit
  • 15 kg. ja 20 kg. säkit
  • 250 kg. perunakontit

Lisää lajiketietoa: www.kantaperuna.com | www.spk.fi | www.finpom.com

Kommentointi on suljettu.