Trumetarin tila viljelee lähiruokaa Ulvilassa

Trumetarin tilalla viljellään perunaa ja viljaa. Tila sijaitsee Ulvilassa, Satakunnassa ja sen juuret ovat historiallisesti merkittävät ulottuen yli 400 vuoden taakse 1500-luvulle. Myös metsätaloudella on suuri rooli tilan toiminnassa.

Sivuiltamme löydät lisätietoa toiminnastamme, tilastamme sekä perunan viljelystä ja perunalajikkeista.

Lähiruokaa UlvilastaKatso videoita tilan toiminnasta ja perunanviljelystä sivuiltamme Facebookissa!

 

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>